Gio (8) haalt 150 euro op voor stokstaartjes & gordelvari’s Beekse Bergen

AMSTELVEEN – De inzamelingsactie van de achtjarige Gio om stokstaartjes te adopteren in Beekse Bergen is zeer goed verlopen. De jonge dierenvriend had zaterdag een stalletje gemaakt op winkelcentrum Waardhuizen waar hij veel zelfgemaakte spullen verkocht. Binnen een uur had Gio het streefbedrag al binnen en ter plekke besloot hij om voor nog een adoptie te gaan: namelijk de gordelvari’s in Beekse Bergen. Uiteindelijk werd meer dan 150 euro ingezameld. 

Lees ook: Gio (8) verkoopt zelfgemaakte sleutelhangers voor bedreigde dieren

De bezoekers van Winkelcentrum Waardhuizen konden de actie van Gio bijzonder waarderen. Er zijn veel statiegeldflessen ingeleverd en veel knuffels zijn verkocht aan mensen met honden die eigenlijk voor de dierenwinkel kwamen. Beter kan niet voor Gio: de honden werden zo ook verwend!

Gio is de Winkelcentrum Waardhuizen en Top 1 Toys zeer dankbaar voor de steun en hulp.