In ANNA opgenomen Hazes-videoclip trending op YouTube

AMSTELVEEN – De in ANNA opgenomen nieuwe videoclip van André Hazes is trending op YouTube. De clip werd binnen enkele dagen meer dan 125.000 keer bekeken en kreeg daarom het predicaat ’trending’ van de videodienst. De video werd 7 augustus opgenomen in de tot brouwerij en proeflokaal omgebouwde Amstelveense kerk. 

Lees ook: Nieuwe clip André Hazes opgenomen in ANNA

Het filmpje wordt op YouTube met matig enthousiasme ontvangen. Dit betreft dan vooral de visagie van Hazes. In de clip zijn Hazes’ nagels gelakt en zijn de ogen zwaar aangedikt met mascara. Vaste fans vinden het nummer in ieder geval leuk al zijn er ook mensen die het nummer ‘Maar wij gaan door’ heel erg veel op ‘Leef!’ vinden lijken.

Overigens is een aantal van 125.000 views in drie dagen landelijk gezien geen grote prestatie. Ter vergelijking: vijf dagen geleden zette de Amstelveense vlogger Hanwe een door Blokker gesponsord filmpje online dat nu al op 310.000 views staat. De kritieken hier zijn ook niet mals. Hanwe zou zijn ziel hebben verkocht aan de commercie.

Lees ook: Amstelveense vlogger boos op ’telefoongooiende’ leraar KKC

Clip en screenshot: Dino