Landelijke aandacht voor mishandeling zwangere vrouw

AMSTELVEEN – Het bericht van de politie dat op 20 juli een zwangere vrouw is mishandeld bij het festival Vunzige Deuntjes in het Amsterdamse Bos, heeft ook de landelijke media gehaald. Alle grote nieuwssites en ook de NOS brachten het nieuws. Vooral op social media wordt met afgrijzen op het bericht geageerd. 

Lees ook: Zwangere vrouw mishandeld bij festival Amsterdamse Bos

De politie zegt inmiddels goede hoop te hebben op een goede afloop van de zaak. Er zijn meerdere tips binnengekomen. Op Twitter reageert de politie ook op de vraag waarom het zolang heeft geduurd voordat de politie met een oproep voor getuigen kwam. “Wij streven er naar om zo snel mogelijk een beroep te doen op getuigen, maar helaas lukt dat niet altijd. Bijvoorbeeld omdat er eerst andere onderzoeksinspanningen worden verricht achter de schermen,” is de verklaring.

Foto ter illustratie (Pixabay)