Amstelveense Week van de Ontmoeting: 23 t/m 29 september

AMSTELVEEN – Voor de tweede maal organiseert Participe Amstelland de Week van de Ontmoeting. Deze keer heeft de special week plaats van 23 tot en met 29 september. Dertig maatschappelijke-, culturele- en zorgorganisaties leveren deze week een of meerdere bijdragen.

De gedachte achter de week is dat u nieuwe activiteiten ontdekt en nieuwe mensen ontmoet. U kunt deelnemen aan activiteiten waar u normaal nooit aan gedacht zou hebben of wel aan gedacht maar nooit geprobeerd heeft. Een week vol verrassingen.

Een greep uit het aanbod van de activiteiten: verhalen rondom een pannenkoek bij Stadscafé de Pannenkoek, diverse workshops bij Platform C, lekker wandelen met Amstelveen Sport, een koffie-ochtend of wellicht met de familie naar het Amstelveens Poppentheater? U vindt alle activiteiten in het programmaboekje ‘kom erbij’, Week van de Ontmoeting.  De boekjes zijn onder andere te vinden bij de wijkcentra, gezondheidscentra en de bibliotheken.

Klik hier voor de digitale versie van het programma.