Rondleiding door tentoonstelling Bas Meeuws in Van der Togt

AMSTELVEEN – Jo-Ann Knop verzorgt op zondag 6 oktober om 15.00 uur een gratis instaprondleiding door de tentoonstelling Bas Meeuws – Een fotografische reis om de wereld. De expositie toont een overzicht van werken uit Meeuws hele oeuvre, van over de hele wereld, onder meer uit India en Taiwan.

Fotograaf Bas Meeuws maakt prachtige, gestileerde fotografische bloemstillevens geïnspireerd op 17e eeuwse schilderkunst. Speciaal voor deze tentoonstelling heeft hij glasobjecten uit de collectie van het museum gefotografeerd en verwerkt in nieuwe digitaal gecomponeerde bloemstillevens. De expositie is tot en met 13 oktober 2019 te zien.

Museum Jan van der Togt, Dorpsstraat 50, 1182 JE Amstelveen, Tel.: (020) 641 57 54. www.jvdtogt.nl
Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur.

Lees ook: Bloemstillevens Bas Meeuws in Van der Togt