Baby Tyler is weer thuis: verloop coronavirus lijkt mild

AMSTELVEEN – Na een nacht in het Amstelland Ziekenhuis mochten de zes weken oude baby Tyler en zijn moeder Natasja vrijdag weer naar huis. Dat laat de vader van Tyler, Leroy, weten aan onze mediapartner NH Nieuws.

Donderdag kwam het nieuws binnen dat zowel de piepjonge baby van Leroy als zijn vrouw besmet zijn met het coronavirus. Tyler wilde niet eten en toen de huisarts voor de zekerheid een coronatest afnam bleek deze positief. “Tyler kan zich niet uiten. Je wil hem helpen maar weet niet hoe. Je hoort aan zijn ademhaling dat hij schor is en dat gaat door merg en been”, vertelde Leroy donderdagavond.

Lees ook: Zes weken oude baby positief getest op corona

Na een lange nacht in het ziekenhuis mochten Tyler en Natasja gelukkig vrijdag weer naar huis. “Hoe we dit verder gaan doen hebben we nog geen idee van”, vertelt Leroy. Baby Tyler lijkt aan de beterende hand te zijn. “Hij heeft bijna geen symptomen meer dus het lijkt gelukkig een milde vorm.”

Via onze mediapartner NH.