UPDATE: Afvalbrengstation is weer open

UPDATE 14:00: Het Afvalbrengstation is weer open. “Het is veilig om met auto’s naar het perron te rijden en afval in de containers te doen”, wordt er geschreven. Het Afvalbrengstation is vandaag tot 16:00 uur geopend. 

Het afvalbrengstation in Amstelveen was door het winterse weer de hele ochtend gesloten. De toegang van het station was te glad om te betreden. Bezoekers kunnen inmiddels weer gebruik maken van het afvalbrengstation of de gemeente van te voren bellen.  

Overvollen bakken
Vorige maand berichtten we dat het afvalstation overuren draaide door de enorme hoeveelheid online aankopen. Omdat de daarvoor bestemde bakken overvol raakte, verzocht de gemeente om het karton naar het afvalstation te brengen. Dat is op dit moment niet mogelijk. Wanneer het ‘niet meer te glad is’  zal de toegang vermoedelijk weer opengaan.