Politie arresteert zeven mensen na enorme drugsvondst in woning Watercirkel

De politie heeft dinsdag zeven personen aangehouden die worden verdacht van bezit en handel in verdovende middelen. Een onderzoek leidde naar een woning aan de Watercirkel, waar grote hoeveelheden verdovende middelen in beslag werden genomen. Inmiddels is het pand ook gesloten door de burgemeester.

De politie Amsterdam meldt in een bericht dat eerder twee mensen in Amsterdam-Osdorp werden aangehouden nadat agenten een wapen en sporen van hennep in hun auto vonden. Nader onderzoek leidde vervolgens naar een woning aan de Watercirkel in Amstelveen. Daar werd achter het flatgebouw, in de bosjes, een man aangetroffen die in het bezit was van een grote hoeveelheid drugs. Nadat hij op de vlucht sloeg, werd hij ook gearresteerd.

In de desbetreffende woning werden vier aanwezigen aangehouden. De politie vond vervolgens ook een hennepkwekerij aan met 284 planten. Naast drugs werden ook verpakkingsmateriaal en mobiele communicatieapparatuur in beslag genomen. Alle verdachten, tussen de 26 en 62 jaar, zijn ingesloten voor nader verhoor. De politie doet onderzoek naar hun exacte betrokkenheid.