Overvallers huis voetballer Eran Zahavi kwamen op de fiets: politie zoekt videobeelden

De mannen die het gezin van PSV-er Eran Zahavi afgelopen zondag overvielen, kwamen ‘op ieder een eigen fiets bij de woning aan en zijn daar mogelijk ook weer op vertrokken’. Dat meldt de politie in een uitzending van Opsporing Verzocht.  De politie vraagt naar beelden en hoopt op deze manier de daders te kunnen vinden.

Signalementen
In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdagavond 11 mei, beschrijft de politie de signalementen van de overvallers. De politie zoekt naar twee mannen van rond de twintig. Één van hen zou een polo met een TNT-logo en een zwarte jas hebben gedragen. De jonge man had een donkergetinte huidskleur, en is ongeveer 1.70 meter lang. Zijn handlanger was lichtgetint, droeg een olijfgroene jas en een lichtblauw medisch mondkapje. Hij heeft zwarte krullen en is ook 1.70 meter lang.


Traumatisch en heftige ervaring

Afgelopen zondag 9 mei werden de vrouw en de jonge kinderen van de PSV’er overvallen in hun huis aan de Arenborg in Buitenveldert. De politie liet weten dat het een traumatisch en heftige ervaring is geweest. “Er is slachtofferhulp ingeschakeld om het gezin te ondersteunen.” Wie informatie heeft kan contact opnemen met de politie. Lees hier meer over de overal.

Beeld Opsporing Verzocht