Geen Sinterklaas intocht, maar wel een prachtig ontvangst

Net als vorig jaar zal er dit jaar geen Sinterklaas intocht zijn in Amstelveen. Het Sinterklaas comité laat weten dat het wegens corona momenteel niet verantwoord is om het te organiseren. Wel heeft de organisatie laten weten dat er een feestelijk programma zal zijn op het Stadsplein op zaterdag 13 november.

“Omdat we nog niet weten wat de beperkingen zijn tegen die tijd hebben we besloten het dit jaar iets anders te organiseren. Vorig jaar konden we Sinterklaas helemaal niet ontvangen en moesten we het doen met een Amstelveens Sinterklaasjournaal. We hopen die dit jaar ook weer te maken. Maar we we verwelkomen Sinterklaas natuurlijk wel in Amstelveen.”

Op zaterdag 13 november zal op het Stadsplein een groot ontvangst zijn met veel roetveegpieten. In een programma van zo’n anderhalf uur zullen alle kinderen de kans krijgen Sinterklaas te ontmoeten. Veel kan de organisatie nog niet verklappen, maar dat Sinterklaas om zijn paard naar Amstelveen komt is zeker.