Initiatiefnemers blij met toekomstig skatepark aan Legmeerdijk: “Het is super vet”

Een brief aan de burgemeester en wethouder zorgde er uiteindelijk voor dat Sem, Tijn en Kyle nu op het toekomstige skatepark staan. Op het grasveld aan de Schweitzerlaan in Amstelveen-Zuid komt staat over ruim een jaar een skatepark voor jongeren. Zodat ook de jeugd in Amstelveen hier een fijne plek heeft om elkaar te ontmoeten.

Voordat we de skates uit de kast kunnen trekken, kan er nog tot zondag 17 april gestemd worden op de twee ontwerpen voor het skatepark. Hierna volgt er een bestemmingsplanprocedure. De skateliefhebbers moeten dus nog even geduld hebben, maar met geluk wordt er vanaf het voorjaar van 2023 geskatet.

Stemmen kan via het gemeentelijke online participatieplatform denkmee.amstelveen.nl.