Koningsdag Amstelveen 2022: Alle vrijmarkten en activiteiten op een rij

Eindelijk kunnen we weer Koningsdag vieren. Na twee jaar met alleen een oranje tompoes op de bank is het weer tijd om er op uit te gaan. Waar moet je zijn tijdens Koningsnacht en Koningsdag. RTVA zet alle activiteiten voor u op een rij. Zo is er tijdens koningsnacht bijvoorbeeld een laser – en vuur show op het stadsplein.

Planning Koningsnacht

Maar toch is het dit jaar anders dan we normaal gewend zijn. De korte voorbereidingstijd en het personeelstekort zorgen ervoor dat Abina eigenaar Jeffrey Oudshoorn het net iets anders en kleiner moet aanpakken. Bekijk het hele item hier.

Planning Koningsdag

Amstelveen Oranje zal samen met burgemeester Poppens in een versierde bus een ronde door de gemeente maken. Begeleid door de Dixieland Cracker Jacks doen ze veel wijken aan en bezoeken ze vrijmarkten, wijkcentra en verzorgingstehuizen.

In dertien verzorgingshuizen zullen diverse artiesten voor optreden zorgen en in totaal deelt Amstelveen Oranje dit jaar 3000 tompoezen uit.