Cameraman en editor (stage)

RTVA is de ideale stageplek voor nieuwsgierige aagjes die alle facetten van het mediavak onder de knie willen krijgen. Bij onze lokale zender krijg je grote verantwoordelijkheid en wordt er van je verwacht dat je deze ook met beide handen aanpakt. We zijn actief op het gebied van radio, televisie en natuurlijk internet waarbij ook een grote rol voor social media is weggelegd.

Leren door het gewoon te doen, dat is het credo bij RTVA en vele stagiairs hebben daarom al een succesvolle, leerzame maar bovenal leuke stageperiode bij ons afgesloten. Wij zijn nog op zoek naar een:

CAMERAMAN/EDITOR

Wat verwachten we van je?
– Ervaring met het Adobe pakket, Premiere Pro een must, After Effects & Photoshop een pré.
– Ervaring met cameravoering
– In het bezit van rijbewijs B is een pré
– Creatief, nieuwsgierig, een teamplayer maar ook zelfstandig kan je uit de voeten

Je denkt in beeld en bent bewust dat een journalistieke productie meer is dan een talking head de zender op knallen. Jouw verantwoordelijkheid is om een item visueel aantrekkelijk te maken. Daarin draag je veel verantwoordelijkheid en wordt je redelijk vrij gelaten om je eigen creatieve uitspattingen een plekje te geven. Daarnaast ben je samen met je collega’s ook verantwoordelijk voor de montage. In overleg met de journalist zorg jij dat het verhaal op de meest aantrekkelijke manier wordt verteld. . Daarnaast makken we verschillende producties en tv programma’s. Beschik je ook nog over humor om te lachen, dan zijn we helemaal blij!

Voel je een onbedwingbare drang om bij RTVA stage te lopen? Tik dan een korte bondige motivatie waar wij niet omheen kunnen. Voeg je cv toe en stuur deze dan naar e.wilhelmis@rtva.nl. Wil je meer weten over de functie? Dan kan je altijd bellen met onze hoofdredacteur a.i. Ernst Jan Wilhelmis. Hij is bereikbaar via 020-5478585.