Camera/editing

Met interessante reportages en het laatste nieuws informeert RTVA de Amstelvener over wat er in zijn of haar stad gebeurt. Dat doen we via web, televisie, radio en sociale media.

Onze omroep is de perfecte plek om ervaring op te doen door actief jacht te maken op nieuws en dit op een pakkende manier te verwerken voor onze kanalen. Bij onze zender krijg je veel verantwoordelijkheid, vrijheid en wordt van je verwacht dat je dit ook met beide handen aanpakt. Je hebt zelf ideeën, zoekt onderwerpen uit en maakt gebruik van nieuwstips die wij ontvangen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiairs voor de functie camera/editing.

Wat ga je doen?

 • Je gaat alleen of samen met een verslaggever op pad en verzorg je het camerawerk. Je denkt actief mee met de visuele opbouw van de reportage, zorgt voor voldoende en afwisselende b-roll, en inzet van de juiste audio-middelen (handmicrofoons, dasspeldmicrofoons, setnoise).
 • Je draagt verantwoordelijkheid voor het beheer van (een deel van) de cameravloot en randapparatuur. Bij RTVA maken we gebruik van Sony HXR-NX5R-camera’s, maar doen soms ook uitstapjes naar Sony PDW-530 en PDW-700 ENG-camera’s, DSLR’s of onze mojo-set (Apple iPhone, Beastgrip en Sennheiser Handmic Digital).
 • Je regelt alle technische zaken die nodig zijn bij de productie van nieuwsitems.
 • Je verwerkt het beeldmateriaal naar strakke montages, waarbij je creatieve ideeën gebruikt om het verhaal nog beter over te brengen. Uiteraard heb je oog voor detail, en weet je dat de kwaliteit van de audio net zo belangrijk is als dat van het beeld.
 • Je helpt mee met camerawerk en techniek van andere producties, zoals live uitzendingen en meercameraregistraties.

Wat je meebrengt…

 • Je hebt aantoonbare motivatie voor het camera/editing vak, het liefst al met enige ervaring.
 • Je hebt kennis van camera-apparatuur en montagesoftware (Adobe is pré).
 • Je denkt en doet in beelden, die versterkend werken voor de inhoud.
 • Het bezit van een (geldig) rijbewijs (is een pré).
 • Je wilt graag samenwerken.
 • Je kunt snel en gestructureerd werken.
 • Je weet dat het geen 09:00 – 17:00 job is!

Reageren!

Wil je aan de slag bij RTVA? Stuur dan een e-mail met motivatie naar info@rtva.nl. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom!