​Hudson’s Bay grote interesse in V&D-pand Amstelveen

Het Canadese Hudson’s Bay Company (HBC) heeft interesse in het oude pand van de V&D in het Stadshart van Amstelveen. Er zijn al gesprekken tussen de eigenaar van het gebouw ASR, de gemeente en het Canadese warenhuis.

Dat zei de wethouder tegen ons naar aanleiding van de brief die hij over het Stadshart schreef aan de gemeenteraad.

Leegstand
In de brief schrijft hij ook: “Ondanks de huidige leegstand is er vertrouwen dat de uitgangspositie van Amstelveen in de regio sterk genoeg is om het Stadshart aantrekkelijk te houden en aantrekkelijker te maken voor zowel winkeliers als Amstelveners en winkelend publiek uit de regio.”

We vroegen de fractievoorzitters van oppositiepartijen CDA en GroenLinks om een reactie op de de brief die Herbert Raat over de ontwikkelingen rond het Stadshart schreef aan de gemeenteraad. Vanavond te zien in ons journaal.

Lees ook: Plannen voor sloop parkeergarage V&D
Lees ook: V&D Stadshart een lege spookwinkel geworden
Lees ook: Ode aan V&D Amstelveen door Patrick Hesse