Amerikaanse bloemstylist Ariella Chezar komt naar het Stadshart

De bekende bloemstylist Ariella Chezar is ter promotie van haar nieuwe boek ‘The Flower Workshop’ aanstaande vrijdag 29 april aanwezig in het Stadshart.

Van 19:00 tot 20:30 uur zal ze een korte lezing, demonstratie en boekpresentatie in het Binnenhof geven. Haar nieuwste boek is tijdens de presentatie verkrijgbaar en Ariella signeert deze indien gewenst.

Unieke stijl
Ariella Chezar is vanwege haar weelderige en vernieuwende manier van werken een grote naam in de wereld van bloemschikken en decoratie. Ze heeft al in vele toonaangevende woonbladen gestaan waaronder Martha Stewart Living en Oprah Winfrey’s O Magazine. Ook heeft Ariella bloemstukken ontworpen voor het Witte Huis. Ariella Chezar wordt over de hele wereld gevraagd vanwege haar unieke stijl en heeft meerdere boeken geschreven over bloemschikken.

Lees ook: Activiteitenoverzicht Koningsdag Amstelveen 2016
Lees ook: Bezuinigingen lokale culturele sector goedgekeurd