Amstelveense exposanten en kunstenaars gezocht

Buurtcentrum Westend in Westwijk organiseert een Creatieve Competitie waar lokale (amateur) kunstenaars de kans krijgen te exposeren. Om mee te doen kun je 28 mei tussen elf en één je kunst inleveren. Van alle kunst die dag wordt ingeleverd, wordt een expositie gemaakt die 5 juni voor publiek geopend zal zijn.

Deze expositie zal samen met een muzikale middag de opening zijn voor het nieuwe buurtcentrum. Westend is net volledig verbouwd en ligt al lange tijd samen met de rest van het Westwijkplein in de stijgers. Het nieuwe buurtcentrum is volledig wit aan de buitenkant, vandaar dat zij nu vragen om kunst en kunstenaars om de binnenkant op te vrolijken met een expositie.

Lees ook: Activiteitenoverzicht Koningsdag Amstelveen 2016
Lees ook: Rabbijn en dominee gaan samen voor in Kruiskerk Amstelveen