Kunstuitleen Stadshart verhuist naar de overkant

Begin deze maand is de Kunstuitleen in het Stadshart gesloten om te verhuizen naar een nieuwe locatie, namelijk naar de overkant. De nieuwe locatie is gevestigd op de begane grond van de Volksuniversiteit en wordt 11 mei feestelijk geopend door onze wethouder van Cultuur Maaike Veeningen.

De Kunstuitleen was voor het laatst geopend op 30 april en van 1 tot 10 mei zijn ze gesloten terwijl er druk wordt verhuisd. De oude locatie, de ruimte boven de bibliotheek, zal hierdoor leeg komen te staan. Tijdens de raadsvergadering van 20 april werd er al nagedacht over wat er met de ruimte moest gebeuren, ideeën waren onder andere een expositieruimte voor zelfstandig kunstenaars, meetingrooms of zelfs het nieuwe kantoor van RTVA. De opening op 11 mei begint om 16:00 en iedereen is van harte welkom.

Lees ook: Kunstschilder Toon de Haas krijgt eigen straatnaam
Lees ook: Amstelveense exposanten en kunstenaars gezocht