Amsterdamse Bos biedt volop entertainment deze zomer

Het festivalseizoen van het Amsterdamse Bos is van start gegaan en dat betekent dat er de hele zomer voor iedereen wat wils te vinden is. Voor liefhebbers van cultuur, sport, muziek, culinair of natuur is er genoeg te doen en te zien. Ook heeft het Bos dit jaar wat nieuws: de Bosbus. Een elektrische bus die elke zon- en feestdag door het bos rijdt en bij verschillende plekken stopt. Met activiteiten voor atleten, festivalgangers en jonge kinderen kan iedereen in het Amsterdamse Bos terecht voor hun plekje in de zon.

Deze zomer biedt het openluchttheater onder andere een opvoering van Romeo en Julia en optredens van The Common Linnets en Maaike Ouboter, maar muziekliefhebbers kunnen ook terecht bij festivals als het Bacchus Wijnfestival (waar je overigens op onze Facebook-site kaartjes voor kunt winnen), Day at the Park en Amsterdam Woods. Daarnaast kunnen de allerkleinste onder ons terecht bij de boswachters voor wandelingen met koeien en kunnen peuters in de natuur op onderzoek uit in Peuters in het Wild. Natuurlijk kan je zoals gewoonlijk ook zwemmen, kanoën, fietsen, picknicken, barbecueën en alles wat je zonovergoten hart begeert.

Op de website van het Amsterdamse Bos vind je de agenda voor deze zomer en meer informatie.

Lees ook: Midzomeravondwandeling in het Amsterdamse Bos
Lees ook: Amsterdamse Bostheater krijgt rugleuningen