Geen oranje vlaggen in straat, maar een Welshe draak

In 2014 moest Welshman Mark Britton nog toekijken hoe zijn straat in Amstelveen oranje kleurde, maar dit jaar is dat wel anders. Dit jaar kleurt de straat alleen niet oranje, maar mag hij voor het eerst zijn trots laten zien voor thuisland Wales.

Internationaal nieuws
De rood-groenevlaggen met de draak bekleden trots de voorgevel van zijn huis en het valt zelfs zo op dat hij in Wales in de krant staat. In het artikel wordt vermeld dat de buren van Britton het goed hebben opgevat en dat zijn vrienden en familie nu ook de kant van Wales gekozen hebben.

Volgende wedstrijd
Deze donderdag wil Britton de wedstrijd van Wales voor geen goud missen. Zijn team speelt dan voor het eerst in zo’n groot toernooi tegen buurtland Engeland. Wij zijn erbij dus mis onze reportage niet in ons wekelijks journaal op vrijdag!

Lees ook: Dag Amstelveense sportheld, dag Bankrashal
Lees ook: AmstelveenHeemraad promoveert naar tweede klasse

Foto: Wales online