Internationaal hockeytoernooi bij Hurley

Het jaarlijkse trimhockeytoernooi tussen Nederland en Duitsland wordt dit jaar voor de 20e keer gespeeld en net zoals 10 jaar geleden wordt dat gedaan bij Hurley in Amstelveen. Elf trimhockeyteams spelen dit weekend (2-3 juli) tegen elkaar om op 3 juli om 12.00 te strijden in de finale. De wedstrijden zijn voor iedereen toegankelijk en worden op 2 juli om 10.00 afgetrapt door Eric van der Burg (wethouder van Sport van Amsterdam), Erik Gerritsen (directeur van het KNHB) en Duitse officals van onder andere de Deutsche Hockey Bund.

Het toernooi bestaat al sinds 1996 en wordt afwisselend in Nederland of Duitsland gespeeld. De trimhockeyteams bestaan uit spelers die niet meedoen aan competities. Lijkt het je leuk om te hockeyen, maar heb je nog geen ervaring? Of wil je graag hockeyen, maar geen tijd voor wedstrijdverplichting in het weekend? Op hockeyclub Hurley trainen en spelen de trimhockeyers op de maandagavond.

Lees ook: Vernieuwd Amsterdamse Bos Golftoernooi
Lees ook: Nationaal Tenniscentrum komt naar Amstelveen