Late Night Shopping in Stadshart Amstelveen

Om de zomer in te luiden organiseert Stadshart Amstelveen tijdens de langste dag van het jaar Late Night Shopping. Tijdens een verlenging van koopavond op donderdag 23 juni tot 23.00 en een extra koopavond tot 21.00 uur op vrijdag 24 juni kan er aan verschillende evenementen deelgenomen worden.

Late Night Shopping staat in het teken van Beauty en daarom zijn er modeshows, mini-make-overs en tutorials. Verschillende grote merken zullen van de partij zijn, zo biedt Vichy huidadvies en zijn er workshops van onder andere Douglas en ISO Beauty. Ook kunnen mannen hun baarden laten perfectioneren bij een ouderwetse barbershop en showen modellen in onverwachte modeshows de nieuwste mode van de winkels in het Stadshart.

Lees ook: Stadspleinfestival wordt Culturele Bazaar
Lees ook: Amsterdamse Bos biedt volop entertainment deze zomer