Sport- en Beweegmarkt in teken van aangepast sporten

Jaarlijks brengt de Sport- en Beweegmarkt het sportaanbod in Amstelveen in beeld. Op 2 juli kunt u niet alleen vragen stellen aan sportverenigingen en sporten uitproberen, maar er is dit jaar ook speciale aandacht voor mensen met een beperking. Voor het eerst in Amstelveen wordt er dit jaar de Special Sport Experience georganiseerd.

In samenwerking met Sportservice Haarlemmermeer, Sportsupport Haarlem en de Dirk Kuyt Foundation wordt er gewerkt aan het zichtbaar maken van aangepast sporten. Verschillende sportverenigingen bieden aangepaste sporten aan zoals handbiken, rolstoelhockey en G-Tennis. Op 2 juli is iedereen van harte welkom om de sporten uit te proberen.

Het volledige overzicht van sporten en verenigingen vindt u op de website.

Lees ook: Vernieuwd Amsterdamse Bos Golftoernooi
Lees ook: Nationaal Tenniscentrum komt naar Amstelveen