Van Amsterdam naar Ouderkerk met een speciale bootdienst

In juli en augustus vindt er een proef plaats met een bootdienst tussen de Amsterdamse Hermitage en de Haven in de Dorpstraat in Ouderkerk aan de Amstel. De bootdienst wordt georganiseerd door de Stichting Beschermers Amstelland en neemt op 16 en 17 juli en 27 en 28 augustus mensen mee langs de kunstroute die tot 31 augustus te zien is langs de Amstel.

Van 8.30 tot 17.15 kunt u opstappen in Amsterdam of Ouderkerk en vertelt een gids over de bezienswaardigheden langs de route. Andere op- en afstapplaatsen zijn ’tHuis aan de Amstel, Klein Kalfje en de Wester-Amstel. Informatie over de tijden en opstapplaatsen vindt u hier.

Lees ook: Muziekprogramma Amsterdam Woods Festival bekend
Lees ook: Amsterdamse Bos biedt volop entertainment deze zomer