Audities voor Legally Blonde op 9 juli

Zaterdag 9 juli aanstaande houdt Muziek- en Dansschool Amstelveen om 9.00 uur audities voor een productie van Legally Blonde. De audities zijn toegankelijk voor jongens en meisjes tussen de 10 en 18 jaar met muzikaal-, dans- of acteertalent. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar musical@muziekschoolamstelveen.

Musicalproductie
De muziekschool geeft musicallessen waar kinderen leren acteren, dansen en zingen. Wil je daaraan mee doen geef je dan op via www.muziekschoolamstelveen.nl. De musicalproductie klas, die dit jaar Fame opvoerde, gaat nog verder. Zij zetten zelf een productie op, zoals dat nu gaat gebeuren met Legally Blonde. Toen zij Fame opzetten, maakten zij gebruik van onder andere crowdfunding om de musical te financieren. Voor deze lessen kun je alleen auditie doen.

Legally Blonde
Elle Woods leidt een onbezonnen leven. Ze is het populairste meisje van de school, haalt goede cijfers, is geliefd bij iedereen en heeft het perfecte vriendje: Warner. Maar Elle’s leven staat op het punt om in te storten want nu de high school is afgerond gaat Warner rechten studeren aan Harvard College en past een meisje als Elle niet meer in zijn toekomstbeeld. Maar als lid van ‘Dochters van Delta Nu’, studentenvereniging, verzint ze een plan om Warner terug te winnen. Krijgt ze dit voor elkaar? De musical werd ook in Nederland in 2010 opgevoerd met in de hoofdrol Kim Lian van der Meij.

Lees ook: Romeo & Julia in het Amsterdamse Bos
Lees ook: De Dijk start tour in P60