Eigen bedrijf als vakantiebaan?

Ben je tussen de 15 en 22 en wil je graag ervaring op doen in het opzetten van een eigen bedrijf? Deze zomer start het ZomerOndernemer project, gefinancierd door lokale ondernemers en de gemeenten Aalsmeer en Amstelveen. Onder professionele begeleiding leer je de beginselen van ondernemerschap kennen en werk je in zes weken aan het opzetten van je eigen bedrijf. Daarna kun je zelf beslissen of je verder gaat met je eigen bedrijf.

Het project heeft al 900 jongeren in aanraking gebracht met het ondernemerschap en heeft een aantal jonge mensen geholpen met het opzetten van bedrijven als Jarwa Webdesign, Santana’s Accesoires en Gebaarderei (een bedrijf dat workshops geeft over gebarentaal). Alle succesverhalen vind je hier.

Geïnteresseerd? De ZomerOndernemer start 18 juli en aanmelden kan via www.zomerondernemer.nl.

Lees ook: Bibliotheek Amstelland en vrijwilligers zetten zich in voor Kronenburg
Lees ook: Brandweerkazerne Amstelveen zoekt vrijwilligers