‘Rommelhuis’ op Funda is verkocht!

Het huis ging enkele weken geleden viraal op Social Media. Op Funda stond een woning die op de verkoop foto’s vol stond met troep. RTVA is langs geweest bij de bewoner, en die gaf toen aan privé verzamelaar te zijn. “Hij had het huis een beetje opgeruimd, maar wilde het huis laten zien, zoals het was.” aldus de makelaar. Die liet eerder al weten de rommel te gebruiken als marketingstunt.

Vandaag verscheen op de site van Funda het bericht dat het beruchte rommelhuis ook echt daadwerkelijk is verkocht. Volgens de makelaar zou de koper het huis hebben gevonden via een ‘normale’ zoektocht op de huizensite. De koper is zich helemaal niet bewust van alle commotie rondom het huis.

De makelaar laat wel weten deze advertentie eenmalig was. “Voor de verkoop van het huis heb je niets aan viraal gaan. Je hebt als makelaar liever dat je energie gaat zitten in het contact met serieus geïnteresseerden. De aandacht voor dit huis kwam totaal van de verkeerde doelgroep.”