Burgemeester hoopt op vertrek doelwit schietpartij Westwijk

AMSTELVEEN – Burgemeester Bas Eenhoorn hoopt dat de man die zaterdag doelwit was bij de schietpartij in Westwijk verdwijnt uit Amstelveen. Daarmee sluit hij zich aan bij veel buurtbewoners die zich niet meer veilig voelen in de wijk. De burgemeester heeft al een gebiedsverbod voor drie maanden uitgevaardigd en gaat dit besluit over zo’n tweeënhalve maand heroverwegen. Doelwit Ahmed G. wordt gelinkt aan diverse criminele activiteiten. 

Lees meer: Buurtbewoners kritisch tijdens bijeenkomst over schietpartij De Grote Wielen

Naar de daders van de schietpartij wordt nog druk gezocht. Er zitten op het ogenblik vijftien rechercheurs op de zaak. In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdagavond werd aangeven dat het om twee of mogelijk drie daders gaat. Vanaf de Asserring ontbreekt ieder spoor.

Lees meer: Opsporing Verzocht toont auto en vluchtroute mislukte liquidatie Westwijk