Verdachte mishandeling zwangere vrouw is 24-jarige Amstelvener

AMSTELVEEN – De politie heeft een 24-jarige man aangehouden in verband met de mishandeling van een zwangere vrouw bij het Amsterdamse Bos, meldt AT5. De man uit Amstelveen is zelf naar de politie gestapt nadat de mishandeling in het nieuws kwam. Het onderzoek naar de zaak loopt nog. In afwachting daarvan is de man vrijgelaten.

Lees ook: Zwangere vrouw mishandeld bij festival Amsterdamse Bos

De zaak werd vorige week door de politie in het nieuws gebracht omdat er nog getuigen werden gezocht. Ook de landelijk pers ging met het bizarre incident aan de haal. Het voorval had op 20 juli plaats bij een Kiss & Ride van het festival Vunzige Deuntjes.

Lees ook: Landelijke aandacht voor mishandeling zwangere vrouw

De mishandelde vrouw en het ongeboren kind maken het volgens de politie naar omstandigheden goed.