Speelgoedwinkel Hans de Groot wordt testwinkel Jase&Joy

AMSTELVEEN – Op vrijdag 15 november opent Jase&Joy in het winkelcentrum ‘Stadshart’ in Amstelveen. Het is de eerste Jase&Joy speelgoedwinkel die volledig ingericht is op basis van de formulehuisstijl. De Amstelveense winkel wordt een testwinkel.

Begin juni startte zeven voormalig Intertoys ondernemers, waaronder de Amstelveense ondernemer Hans de Groot, samen met franchise organisatie Euretco, een nieuwe speelgoedformule. ,,Het zat al in de planning dat de winkel in Amstelveen zou verhuizen, dus voor ons stond vanaf het begin vast dat dit de eerste winkel zou worden die compleet volgens de nieuwe huisstijl zou worden ingericht.” vertelt Miriam de Bruin, Business Unit Manager van Jase&Joy.

Lees ook: Intertoys Stadshart verdwenen maar eigenaar De Groot gaat door

“In deze winkel gaan we een aantal nieuwe dingen testen. Door de korte periode sinds de start kunnen we namelijk nog niet al onze wensen in één keer realiseren, we noemen het dan ook een testwinkel. Na de opening zullen we het concept in Amstelveen blijven ontwikkelen. Voor de klant alleen maar leuk, want daardoor blijven er de komende maanden steeds nieuwe dingen te zien en te beleven.“

Lees ook: Oude Intertoys in Stadshart gaat Jase& Joy heten

Hans de Groot, ondernemer van de Jase&Joy winkel in Amstelveen, is er blij mee “Binnen de speelgoedbranche staan formules al zo lang stil. De consument van nu moet je echt meer bieden dan alleen schappen met producten. Het geeft enorm veel energie om samen met andere ondernemers en Euretco te bouwen aan een nieuw concept. We barsten van de ideeën, maar kunnen niet alles in één keer uitrollen. Voorlopig zijn we nog lang niet klaar. Gelukkig maar, want niets is leuker dan blijven vernieuwen“.