D.G. weet niets van beslaglegging en zit gewoon in zijn huis

Het Openbaar Ministerie bevestigt aan RTV Amstelveen dat er, op advies van de Italiaanse justitie, beslag is gelegd op de woning van de Amstelveense D.G. Tegen RTVA laat D.G. weten vanmorgen zeer verrast te zijn door het artikel in het AD. G. wilde niet voor de camera verschijnen in afwachting van een officieel bericht van het OM.

Telefonisch ging hij kort in op wat hem sinds vanochtend is overkomen. D.G.: “Ik weet helemaal nergens van. Ik zit nog gewoon in mijn huis. En ze mogen alles komen controleren over de aankoop van mijn huis in 2017. Ik wacht eerst maar eens op een officiële brief van het Openbaar Ministerie. Want nu heeft het geen enkele zin om ergens op te reageren. Ik heb in ieder geval niets te verbergen.”

Lees ook: Burgmeester Poppens: “Dit artikel lijkt erg suggestief”
Lees ook: Tawros Aslanjan (D66) noemt artikel AD ‘karaktermoord’